Retourneren en garantie

Retour aanmelden

Is je product niet naar wens? Jammer! Binnen 14 dagen na ontvangst van je product kun je het terugsturen. Het product moet dan wel compleet en in de originele staat (zonder gebruikssporen) en verpakking retour worden gestuurd.

Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt, mits we het product in de originele staat en verpakking retour hebben ontvangen. Lees onze retourvoorwaarden.

Let op: Als je bestelling op een pallet geleverd is, stuur dan een e-mail met je retouraanvraag naar info@mundo-recreatie.nl. Je ontvangt dan een email met een datumvoorstel om de bestelling op te halen.

Is je product defect? Vul dan ons garantieformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om het probleem op te lossen.

Hoe retourneer ik mijn product(en)?

1) Vul je bestelnummer, postcode en huisnummer in. Je krijgt nu een overzicht van je bestelling te zien.
2) Geef aan welke producten je wilt retourneren en waarom.
3) De retourkosten zijn voor eigen rekening. Geef je pakket af bij een pakketpunt in jouw buurt. Gebruik voor het retourneren onderstaand adres:
Mundo Recreatie
Oostpolderweg 15
4413NN Krabbendijke
Nederland
# retourcode of ordernummer 


4) Let op, vermeld altijd je retourcode of ordernummer zodat wij jouw retour kunnen verwerken. Je kunt dit doen door het nummer op het retourlabel te noteren, of een notitie met jouw gegevens bij te voegen.

Winkelwagen

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en aanbiedingen. Jij wordt als eerste op de hoogte gesteld wanneer er nieuwe producten zijn toegevoegd of wanneer we speciale aanbiedingen hebben!