Zwembadaccessoires

Resultaat 1–16 van de 94 resultaten wordt getoond

Zwembad Accessoires – Maak jouw zwemervaring compleet met Zwembadaccessoires

Heb je een zwembad in de tuin, of denk je over de aanschaf van een zwembad? In deze categorie vind je alles wat je nodig hebt om het zwemmen in je eigen zwembad zo aangenaam mogelijk te maken. Van een voetenbadje of zwembad stoeltje tot een thermometer en zwembadtrap, hier vind je alle zwembadaccessoires om jouw zwemervaring compleet te maken.

Zwembadaccessoires voor de ultieme zwemervaring

Wil je jouw zwembad aankleden met wat extra zwembadaccessoires? Hier vind je alle zwembad toebehoren die zorgen voor een complete zwembad ervaring in je achtertuin. Het zwembad zelf zorgt natuurlijk voor de allergrootste waterpret, maar wat extra zwembadaccessoires kunnen soms handig zijn. Een voetenbadje bijvoorbeeld, om je voeten schoon te maken voor je in het water duikt. Of wat denk je van anti-slip zwembad tegels rondom het zwembad, of een buitendouche om na het zwemmen even af te spoelen?

Een voetenbadje – Onmisbare Zwembad Accessoires

Zwemmen in een schoon zwembad? Een voetenbadje bij je zwembad neerzetten is een heel makkelijke manier om je zwembad schoon te houden. Voorkom dat je gras en vuil via je voeten mee het zwembad in neemt door ze eerst onder te dompelen in een voetenbad. Een voetenbad zet je naast je zwembad neer, of onder aan de zwembadtrap, zodat je eerst even je voeten kunt afspoelen voor je het water induikt. Makkelijk, en super handig!

Zwembadtrap – Veilige Zwembadaccessoires

Met een zwembadtrap kun je eenvoudig je zwembad in- en uit stappen. De stevige metalen ladders staan stabiel op de grond. Voor extra veiligheid zijn de meeste varianten voorzien van afneembare treden. Verwijder de traptreden of zet ze omhoog, zodat kinderen niet ongezien het zwembad in kunnen klimmen. Zwembadtrapjes zorgen er tegelijkertijd voor dat de rand van je zwembad minder wordt belast tijdens het in en uit het zwembad stappen. Zo gaat je zwembad langer mee. Zwembadtrapjes zijn er in verschillende hoogtes, voor ieder Intex zwembad bestaat een passende trap.

Thermometer – Handige Zwembad Accessoires

Een zwembad thermometer meet de temperatuur van het water. Is het water warm genoeg om er gelijk in te plonzen? Of is rustig je erin immers een beter idee? Met een zwembad thermometer weet je het gelijk. Er zijn simpele zwembadthermometers die je in het zwembad laten drijven en waarop je de temperatuur rechtstreeks kunt aflezen, maar er zijn bijvoorbeeld ook digitale thermometers die je nog makkelijker maken. Hiermee kun je binnenshuis al aflezen hoe warm of koud het in je zwembad is.

Zwembadtegels – Beschermende Zwembadaccessoires

Zwembadtegels gebruik je om de bodem van je opblaas- of opzetzwembad te kunnen beschermen. Scherpe voorwerpen krijgen zo geen kans om daaraan beschadigingen toe te brengen. Ook voorkom je dat schimmels zich makkelijk kunnen ontwikkelen. Tegelijkertijd zijn zwembadtegels er ook ter bescherming van de ondergrond. Ook deze kan namelijk door het gewicht van het zwembad worden aangetast. Zo zijn de multifunctionele tegels een must voor eenieder die besluit een zwembad in zijn tuin te plaatsen.

Hulp nodig?

Heb je vragen over een van onze producten, uitvoering of zwembadaccessoires? Neem dan contact met ons op, wij kunnen u alles vertellen over ons assortiment en helpen u graag verder!

Je kunt ook bij ons terecht voor o.a.

Winkelwagen
Capaciteit (Liter)
Personen
Opzetzwembaden
Vorm
Zwembad opties
Zwembad breedte
Met filterpomp
-
Leeftijd
Merk
Kleur

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en aanbiedingen. Jij wordt als eerste op de hoogte gesteld wanneer er nieuwe producten zijn toegevoegd of wanneer we speciale aanbiedingen hebben!