Ma t/m vr voor 16:00 besteld, morgen in de tuin
Gratis verzending vanaf €50,-
Zwembaden & waterspeelgoed

Zwembadtrappen

Toont alle 3 resultaten

De fijnste zwembaden hebben een hoge rand, zodat het water lekker diep is. Maar dat betekent natuurlijk ook dat het moeilijk is om in enruit het zwembad te komen! Om ongelukken te voorkomen, is een stevige zwembadtrap dan onmisbaar. Onze zwembadtrappen zijn geschikt voor zowel gewone opblaaszwembaden als opblaasbare jacuzzi’s. Maak die verkoelende duik of dat romantische avondje in de jacuzzi nu extra comfortabel en veilig met een zwembadtrap van zwembad-online.nl.

Belangrijke eigenschappen van een zwembadtrap

Er zijn een paar belangrijke dingen om op te letten bij de aanschaf van een zwembadtrap. Het is bijvoorbeeld belangrijk om een zwembadtrap met de goede afmeting te kopen. Heb je een erg hoge zwembadrand? Kijk dan naar een trap die hoog genoeg is om daar overheen te komen. Maar zorg er ook voor dat de trap niet te hoog is, want dat brengt extra gevaar met zich mee. De a-frame zwembadtrappen van zwembad-online.nl zijn verkrijgbaar in varianten van 122 cm en 132 cm, waarmee ze geschikt zijn voor de meeste zwembaden. Daarnaast zijn onze trappen ook van hoge kwaliteit, wat een ander belangrijk punt is om op te letten. Je wilt uiteraard dat de zwembadtrap stevig genoeg is om iedereen veilig het zwembad in en uit te helpen. Onze Intex zwembadtrap van 122 cm heeft daarom een stevig stalen frame, met antislip materiaal op de treden voor extra veiligheid. Om te zorgen dat u en uw kinderen veilig het water in en uit kunnen klimmen, hebben we de Interline zwembadtrappen van 122 cm en 132 cm. Deze trap van stevig kunststof zet je makkelijk over de rand van het zwembad.

Maak je zwembad helemaal compleet

Maar met alleen een zwembadtrap ben je er natuurlijk nog niet. Bij zwembad-online.nl kan je ook allemaal andere benodigdheden kopen voor een spetterende zomer. Zo hebben we een groot assortiment aan zwembaden, van kinderzwembaden tot opblaasbare jacuzzi’s. En ook alles wat je nodig hebt voor het onderhoud is bij ons te vinden. Vergeet bijvoorbeeld niet een goede pomp en zwembadfilter te kopen. En met onze schoonmaaksets heb je meteen alles in huis om het zwembad netjes en fris te houden. Wil je eerst meer informatie over onze zwembaden en de bijbehorende artikelen? Neem dan eens een kijkje op onze pagina met alles over zwembaden.

10% korting op alle kinderzwembaden
Winkelwagen
Prijs
-
Kleur
Merk
Vorm
Materiaal