Ma t/m vr voor 16:00 besteld, morgen in de tuin
Gratis verzending vanaf €50,-
Zwembaden & waterspeelgoed

Strandballen

Vanwege werkzaamheden en onderhoud zijn onze producten momenteel niet te bestellen. Wij hopen zo snel mogelijk weer open te kunnen. Hopelijk zien we je snel terug!

Toont alle 8 resultaten

Strandbal kopen?

Roepen strandballen bij jou ook mooie zomerse herinneringen op? Je kunt ze gebruiken als je een dagje naar het meer of het strand gaat. Maar natuurlijk kunnen kinderen er ook heerlijk mee spelen als ze in de tuin of op straat aan het spelen zijn. Er is een ontzettende brede selectie van verschillende vormen, maten en stijlen van betaalbare strandballen te koop.

Van welk materiaal is een strandbal gemaakt

Goedkope opblaasbare strandballen worden gemaakt van plastic materiaal. Ze bestaan uit meerdere panelen met een ventiel. Het ventiel zorgt ervoor dat er lucht in de strandbal gepompt kan worden. Dit kun je doen met een pomp of met je mond. Het leuke aan een strandbal is dat hij kan blijven drijven op het water.

 

Je ziet dat er verschillende opblaasbare strandballen te koop zijn. Het klassieke gestreepte model is altijd leuk om mee te spelen. Voor de kleinsten kun je kiezen uit pastel strandballen of die met stripfiguren erop gedrukt. Enkele andere exemplaren zijn die bedrukt met glitter, planeten of met dieren. Zo vind je altijd wel een strandbal die bij jou of jouw kind past. Niets maakt een dagje waterplezier zo leuk als te kunnen spelen met een strandbal.

Welke maten strandballen zijn er

De gemiddelde strandbal heeft een diameter van zo’n 20 tot 60 centimeter. Kleinere strandballen kunnen makkelijker gehanteerd worden door kleine kinderen. Je hebt natuurlijk ook nog de heel grote exemplaren waarmee oudere kinderen zich prima een dag kunnen vermaken aan het water.

10% korting op alle kinderzwembaden
Winkelwagen
Prijs
-
Kleur
Merk
Vorm
Materiaal