Ma t/m vr voor 16:00 besteld, morgen in de tuin
Gratis verzending vanaf €50,-
Zwembaden & waterspeelgoed

Waterpistolen

Resultaat 1–16 van de 65 resultaten wordt getoond

Waterpistool kopen?

Kinderen vinden het prachtig om met water te spelen. Ze kunnen er uren zoet mee zijn. Niet alleen zwembaden zijn leuk genoeg om uren in te spelen maar een waterpistool is ook erg leuk. Waterspelletjes spelen vinden kinderen leuk. Zeker op een mooie warme dag. Je kunt waterpistolen in alle vormen, kleuren en maten kopen. Er zijn waterpistolen voor de allerkleinsten maar ook pubers vermaken zich prima met een groot waterpistool.

Hou rekening met de schietafstand

Een waterpistool is je beste vriend tijdens een sportief watergevecht. Het is belangrijk om rekening te houden met de afstand die het waterpistool kan schieten. Je hebt namelijk waterpistolen die een bereik hebben van wel tien meter. Natuurlijk is het ook belangrijk om rekening te houden met het waterreservoir want hoe groter die is, hoe langer je ermee kunt schieten voordat je hem weer moet vullen.

Waterpistolen voor een watergevecht

Niets is leuker voor kinderen om op een mooie dag met vriendjes en vriendinnetjes een watergevecht te houden. Kinderen kunnen hier helemaal in opgaan. Er zijn veel verschillende waterpistolen. Hou er rekening met de leeftijd van jouw kind als je een waterpistool koopt. Het is hartstikke stoer voor een kind om een groot waterpistool te hebben maar jouw kind moet het ook kunnen dragen. Gevuld met water kan een waterpistool te zwaar zijn voor jouw kind. Kies daarom altijd een waterpistool die bij jouw kind past. Voor de hele kleintjes heb je ook waterspuiters. Deze zijn vaak wat makkelijker te hanteren voor hen.

10% korting op alle kinderzwembaden
Winkelwagen
Prijs
-
Kleur
Merk
Vorm
Materiaal