Jacuzzi bubbles

Welke jacuzzi kies je?

Je hebt besloten dat een jacuzzi van Zwembad Online een echte aanwinst voor je woning is. Of dit nu een jacuzzi in je tuin of in een bijgebouw van je huis is; dat maakt niet uit. Maar goed, dan sta je nog voor een andere uitdaging. Welke jacuzzi ga je kiezen? Zoals je hebt kunnen zien, is ons assortiment vrij groot. Daarom gaan we je helpen met een jacuzzi uitkiezen. In deze blog lees je over enkele tips die je kunnen helpen een keuze te maken. Misschien heb jij binnenkort wel de air jet plus in je tuin staan! 

Grootte

De eerste factor waar je aan moet denken, is de grootte. Dit is dan ook waar veel mensen meteen naar kijken. De prijs wordt logischerwijs ook hoger naarmate je een grotere jacuzzi selecteert. Dit betekent; meer ruimte en met meer mensen in je jacuzzi kunnen vertoeven. Wel verdient het opmerking om te zeggen dat je altijd een maatje groter kunt gaan dan noodzakelijk is voor ultiem comfort. 

De ervaring leert dat je meestal met zijn tweeën of in je eentje in de jacuzzi zit. Je kunt dan lekker liggen, ontspannen zitten en de ruimte nemen. Als je met je gezin of met wat vrienden in de jacuzzi wilt, is dat dan ook mogelijk indien je een maatje groter hebt genomen. 

Intex jacuzzi

Kenmerken

Uiteraard zijn er genoeg modellen met nog meer kenmerken te vinden. Een Intex jacuzzi jets en bubbels kun je bijvoorbeeld bedienen vanuit de jacuzzi. Daarnaast kun je de jacuzzi ook bedienen vanaf de app op je telefoon of tablet. Verwarmen tot wel 40 graden Celsius, meerdere standen en een speciaal filtratie- en onderhoudsschema; het behoort tot de opties. 

Het is dus erg belangrijk om te kijken naar de kenmerken die je wenst terug te zien als je er overweegt één aan te schaffen. Op onze site kun je in de omschrijving in één oogopslag terugvinden welke eigenschappen een jacuzzi heeft. 

Intex purespa jacuzzi

Stroomverbruik

De laatste factor waar je nog even naar moet kijken, is het stroomverbruik. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze nieuwe, energiezuinige St. Moritz Airjet Lay-Z spa. Deze opblaasbare jacuzzi bespaart je stroom door de timer gestuurde verwarming en is daarmee een ideale uitkomst voor de huidige energieprijzen. Ook de andere Lay-Z-Spa jacuzzi’s springen zuinig om met energie.

Accessoires

Lekker aan het rondkijken geweest en een keuze gemaakt? Dan raden we je aan meteen wat accessoires toe te voegen. Een Intex spa opblaasbaar jacuzzi deksel bijvoorbeeld, om vuil uit je jacuzzi te weren. Daarnaast kun je allemaal lekkere geuren creëren met badzout, een hoofdkussen aanschaffen voor extra comfort en een reparatiekit bestellen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en aanbiedingen. Jij wordt als eerste op de hoogte gesteld wanneer er nieuwe producten zijn toegevoegd of wanneer we speciale aanbiedingen hebben!