Bestway opzetzwembad

De populairste Bestway zwembaden

Een Bestway zwembad is altijd een goede keuze. Het merk staat bekend om haar goede zwembaden die ook nog eens makkelijk op te zetten en weer af te breken zijn. Bestway heeft zwembaden in alle soorten en maten waardoor er altijd wel een geschikt zwembad voor jouw tuin en wensen te vinden is. 

Bestway Fast Set zwembad 305 x 76 cm met filterpomp

DIt heerlijke ronde zwembad is met een diepte van 76 centimeter erg geschikt voor kinderen. Het is makkelijk op te zetten doordat je alleen de ring hoeft op te pompen of te blazen. Vervolgens vul je het bad met water en doordat de ring blijft drijven gaat het badje uit zichzelf rechtop staan. Het zwembad is gemaakt van duurzaam en pvc en heeft daardoor een langere levensduur dan veel andere opblaaszwembaden. Dit Bestway zwembad is daarmee een uitstekende keuze voor waterpret in je eigen achtertuin. 

Bestway Steel Pro zwembad 259 x 170 x 61 cm

Als we de Bestway zwembaden rangschikken van groot naar klein, dan komt het Bestway Steel Pro zwembad 259 x 170 x 61 cm een beetje in de middenmoot. Dit zwembad is groot genoeg voor meerdere mensen maar past ook nog goed in de wat kleinere tuinen. Een ideaal zwembad voor een gezin met kinderen van 8 tot 12 jaar.

Bestway Power Steel Oval zwembad 427 x 250 x 100 cm

Als je liever een nog wat groter zwembad hebt, is de Power Steel collectie wellicht wat voor jou. Dit Bestway zwembad is bijvoorbeeld een meter diep en ruim 4 meter lang waardoor je lekker de ruimte hebt. Dit soort grote en stevige zwembaden leent zich ook goed voor wat oudere kinderen die hier heerlijk in kunnen spelen. 

Bestway Power Steel zwembad 488 x 244 x 122 cm

Met een diepte van ruim 1 meter 20, staan veel mensen in dit Bestway Power Steel zwembad tot ruim boven hun middel in het water. Door de ruime afmetingen kun je in dit stevige opzetzwembad ook een paar slagen zwemmen. Daarnaast is het heerlijke grote zwembad enorm geschikt voor spelletjes zoals overgooien of volleyballen. Met zo’n groot en stevig Bestway zwembad in de tuin, heb je eigenlijk geen duur vast zwembad meer nodig. Door de vele zwembad aanbiedingen zijn deze Bestway baden zeer voordelig te kopen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en aanbiedingen. Jij wordt als eerste op de hoogte gesteld wanneer er nieuwe producten zijn toegevoegd of wanneer we speciale aanbiedingen hebben!