Luchtbedden

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Luchtbed kopen?

Luchtbedden, je hebt ze tegenwoordig in alle soorten en maten. Je kent het wel, het gevoel van totale ontspanning als je lekker ligt te dobberen op het water. Een luchtbed is leuk om mee te nemen als je een dagje naar het water gaat om te zonnen en te ontspannen.

Een dagje naar de kust voelt net als een mini vakantie. Heerlijk genieten van de zon, zee en strand. Een luchtbed mag dan niet ontbreken. Heerlijk met je ogen dicht dobberen op de zee. Ook is het handig om het luchtbed op het strand te gebruiken zodat je lekker zacht en comfortabel kunt liggen in de zon.

Heerlijk ontspannen op jouw luchtbed

Ben je van plan om binnenkort een dagje naar het strand te gaan of heb je een heerlijke vakantie geboekt in een warm land? Je neemt makkelijk je nieuwe luchtbed mee en kan als je bent aangekomen in jouw vakantieland direct genieten van zon, zee en water. Een luchtbed kan je tegenwoordig in verschillende kleuren, maten en varianten kopen. Wil je graag een opvallend luchtbed, kies dan een leuke kleur. Erg handig om hem weer terug te vinden, op het water of op het strand.

Luchtbedden in vormen

Je kunt ook kiezen uit een leuk figuur. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een luchtbed van. Wil je lekker liggen op een hart, ananas, een hamburger of lolly? Je kunt ze aanschaffen. Ook zijn er luchtbedden met stripfiguren erop en met een doorkijkvenster zodat je kunt zien wat er onder jou zwemt als je ligt te relaxen. Wil je wat minder opvallen kies dan voor een effen patroon.

Naast dat je lekker languit kunt liggen op een luchtbed kun je ook kiezen voor een opblaasbare stoel. Je drinkt op die manier jouw cocktail wel op een heel luxe manier. Heb je wat langere benen dan anderen of ben je juist wat kleiner? Bekijk dan van tevoren de afmetingen van het luchtbed zodat je comfortabel kunt liggen.

Hulp nodig?

Heb je vragen over een van onze producten, uitvoering of accessoires? Neem dan contact met ons op, wij kunnen u alles vertellen over ons assortiment en helpen u graag verder!

Je kunt ook bij ons terecht voor o.a.

Winkelwagen
Capaciteit (Liter)
Personen
Opzetzwembaden
Vorm
Zwembad opties
Zwembad breedte
Met filterpomp
-
Leeftijd
Merk
Kleur

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en aanbiedingen. Jij wordt als eerste op de hoogte gesteld wanneer er nieuwe producten zijn toegevoegd of wanneer we speciale aanbiedingen hebben!