Intex opzetzwembad stalen frame

Welke afmetingen opzetzwembaden zijn er?

Het lekkere weer is inmiddels aangebroken, dus het is nu echt het moment om een opblaas- of opzetzwembad aan te schaffen. Je kunt dan tijdens de warme dagen van de Nederlandse zomer heerlijk afkoelen in je eigen zwembad. Bovendien doe je elk kind een plezier met een zwembad in de tuin. Het verschil tussen opblaas- en opzetzwembaden zit hem in de stevigheid van de constructie. In tegenstelling tot opblaaszwembaden worden opzetzwembaden beschermd door een corrosiebestendig stalen frame. 

Van een opzetzwembad heb je jaren plezier

Het voordeel van zo’n frame is dat het opzetzwembad een stuk langer meegaat dan een regulier opblaaszwembad. De levensduur van een opzetzwembad is zo’n 5 tot 6 jaar, terwijl een opblaaszwembad na 1 of 2 zomers vaak af is. Opzetzwembaden zijn over het algemeen ook wat groter dan opblaaszwembaden. Zeker als je weinig ruimte hebt, dan kun je misschien beter voor een opblaaszwembad kiezen. In alle andere gevallen kun je eigenlijk beter voor met een stevig opzetzwembad gaan. Logischerwijs is er wel een verschil in prijs. Toch zijn ook opzetzwembaden absoluut niet duur.

Bestway en Intex komen als beste uit de bus

Voor zowel opzetzwembaden als opblaaszwembaden zijn Bestway en Intex leidend in de markt. Beide bedrijven produceren al decennialang hoge kwaliteit zwembaden, waardoor ze deze positie verworven hebben. In kwaliteit verschillen hun zwembaden niet veel ten opzichte van elkaar, dus zowel met een Bestway zwembad als en een Intex zwembad zit je goed. Er kan enig prijsverschil tussen Bestway en Intex zwembaden zitten, maar dat verschilt per model zwembad. Doe daar dus altijd zorgvuldig onderzoek naar voordat je een zwembad aanschaft.

intex zwembad rechthoekig

Opzetzwembaden in alle soorten en maten

Van zowel Intex als Bestway heb je opzetzwembaden in verschillende vormen. Zo hebben we in ons assortiment ronde zwembaden, rechthoekige zwembaden en zelfs ovale zwembaden. Ook zijn ze in verschillende afmetingen te verkrijgen. Het kleinste opzetzwembad – dat uitermate geschikt is voor jonge kinderen – heeft afmetingen van 152 x 25 cm (en is erg ondiep). Het grootste opzetzwembad heeft afmetingen van 975 x 488 x 132 cm. 

Tussen het grootste en kleinste opzetzwembad in heb je een enorme variatie aan zwembaden van verschillende groottes. Zo zijn er populaire ronde zwembaden met diameters van 610 centimeter en 549 cemtimeter. Van de rechthoekige zwembaden zijn de maten 400 bij 200 met een diepte van 100 centimeter en 300 bij 175 centimeter met diepte 80 centimeter erg populair. Er is dus voor bijna iedere tuin wel een geschikt opzetzwembad met de juiste grootte te vinden. Bovendien vind je hier regelmatig zwembad aanbiedingen waardoor je het zwembad met de gewenste afmetingen voordelig kunt kopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en aanbiedingen. Jij wordt als eerste op de hoogte gesteld wanneer er nieuwe producten zijn toegevoegd of wanneer we speciale aanbiedingen hebben!