Intex jacuzzi 4 persoons

Waarom een opblaasbare jacuzzi geweldig is voor de zomer!

Wat is er nou lekkerder dan afkoelen in je eigen zwembad tijdens de warme zomerdagen? Niets, als je het aan ons vraagt. En zo ingewikkeld is het niet om voor de kinderen een kinderzwembad en voor de volwassenen een groter opblaaszwembad op te zetten. Je hebt tegenwoordig echter ook opblaasbare jacuzzi’s, die de afgelopen jaren sterk in populariteit stijgen. Steeds meer mensen hebben zo’n luxe opblaasbare jacuzzi in de tuin staan. En daar hebben die mensen zo hun redenen voor!

Relatief lage prijs

Een zwembad of vaste jacuzzi in je tuin klinkt natuurlijk leuk, maar is al snel behoorlijk prijzig. Dit in tegenstelling tot een opblaasbare jacuzzi, die je al voor een bedrag tussen de 300 en 1.200 euro in huis hebt. Op deze manier kun je overdag heerlijk afkoelen in het koude water. En ’s avonds, als de temperatuur flink is gedaald, kun je lekker ontspannen in het warme water van de jacuzzi. Zo worden de lange zomeravonden in jouw tuin wel heel erg speciaal en luxe. 

Makkelijk om op te zetten en comfortabel

Wees gerust, je hoeft een opblaasbare jacuzzi niet zelf met de mond op te blazen. Stel je voor! Bij de jacuzzi wordt gewoon een luchtpomp meegeleverd, die het zware werk voor je opknapt. De meeste opblaasbare jacuzzi’s zijn binnen een uur al volledig opgeblazen. En omdat we te maken hebben met een opblaasbare jacuzzi, hoef je je over comfort geen zorgen te maken. De zachte kussens zorgen er namelijk voor dat je heerlijk kunt ontspannen. 

Kan grote delen van het jaar buiten blijven staan

Bij een opblaasbare jacuzzi wordt ook een zogeheten “spa cover” meegeleverd. Dit is een soort deksel voor de jacuzzi. Op deze manier komt er geen viezigheid in de jacuzzi en kunnen er ook geen ongewenste gasten in de jacuzzi gaan zitten. Hierdoor kan de opblaasbare jacuzzi in principe altijd buiten blijven staan. Zodra de temperatuur buiten tussen de 5 tot 10 graden komt, zouden we echter aanraden om het zwembad op te ruimen. Daarnaast helpt de spa cover ook om het verwarmingsproces van het water te versnellen. Het zorgt er immers voor dat de warmte binnenboord blijft. 

jacuzzi met afdekzeil

Gemakkelijk om mee te nemen 

Zo gemakkelijk als een opblaasbare jacuzzi is op te zetten, zo makkelijk is het ook weer om op te ruimen. Als je de jacuzzi leeg hebt laten lopen, kun je hem net als onze opblaasbare ronde zwembaden eenvoudig opvouwen en terugstoppen in de doos. De verpakkingsdoos heeft ongeveer de grootte van een magnetron en is dus erg gemakkelijk om mee te nemen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en aanbiedingen. Jij wordt als eerste op de hoogte gesteld wanneer er nieuwe producten zijn toegevoegd of wanneer we speciale aanbiedingen hebben!