Intex purespa jacuzzi

Opblaasbare jacuzzi: ook iets voor jou?

Een jacuzzi is de ultieme manier om te ontspannen in de luxe van je eigen achtertuin. Maar een traditionele jacuzzi kan nogal wat ruimte innemen en kost vaak erg veel. Toch is er een manier waarop ook jij kan genieten van de voordelen van een jacuzzi. Met onze opblaasbare jacuzzi’s zit jij er straks ook lekker warm bij, zonder dat je daarvoor je spaarvarken hoeft stuk te slaan. Twijfel je nog of het de investering waard is? Of wil je graag meer lezen over de voordelen van een opblaasbare jacuzzi ten opzichte van een traditionele jacuzzi? In deze blog bespreken we de belangrijkste voordelen van een opblaasbare jacuzzi.

1.     Gemakkelijke installatie

Een van de grootste voordelen van een opblaasbare jacuzzi is misschien wel het gemak bij de installatie. Een traditionele jacuzzi is vaak erg zwaar en groot, waardoor hij lastig op zijn plek te krijgen is. Daarnaast moet een traditionele jacuzzi door professionals worden geïnstalleerd. Een opblaasbare jacuzzi is een stuk lichter en kan je zelf in een paar uur opzetten en vullen. Je hebt hier geen speciale vaardigheden of gereedschap voor nodig en je kunt er al in na slechts enkele stappen. Plaats de jacuzzi, blaas hem op en vul hem met water. Vervolgens zet je de verwarming aan en kan het genieten beginnen!

Intex jacuzzi

2.     Verplaatsen en opbergen is mogelijk

Een traditionele jacuzzi staat op zijn plek en komt er voorlopig niet meer vanaf. Dit is anders bij een opblaasbare jacuzzi. Doordat een opblaasbare jacuzzi niet al te zwaar is en eenvoudig is te installeren, kan je deze eventueel nog verplaatsen. Het is niet aan te raden om dit al te vaak te doen, aangezien dit de jacuzzi sneller kan beschadigen. Toch kan het enorm handig zijn om de jacuzzi eens ergens anders neer te kunnen zetten.

Maar ook buiten je eigen tuin kan je de jacuzzi meenemen. Ga je bijvoorbeeld een langere tijd op vakantie? Dan kan je de jacuzzi misschien wel meenemen naar je bestemming! Zo kan je ook tijdens je vakantie heerlijk ontspannen in je eigen jacuzzi. Een opblaasbare jacuzzi is daarnaast ook ideaal als je gaat verhuizen. Je breekt de jacuzzi eenvoudig af bij je oude huis, om hem vervolgens weer op te zetten bij je nieuwe huis. Zo hoef je geen afscheid te nemen van je luxe bad in de achtertuin.

3.     Eenvoudig op te bergen

Gebruik je de jacuzzi de komende tijd niet en wil je graag wat extra ruimte creëren? Dan kan je hem ook makkelijk weer opbergen! Maar je kunt hem ook alleen gebruiken voor een feestje of evenement, waarna hij weer wordt opgeborgen tot de volgende keer. Woon je in een huurhuis en kan je daardoor geen permanente jacuzzi plaatsen? Ook dan is een opblaasbare jacuzzi de perfecte oplossing.

4.     Gemakkelijk in onderhoud

Waar het nogal een klus kan zijn om een permanente jacuzzi goed te onderhouden, is dat bij een opblaasbare jacuzzi een eitje. Je kunt het water eenvoudig verversen, zodat je schoon en fris water houdt. De wanden van een opblaasbare jacuzzi kun je makkelijk schoonmaken met een zachte borstel en wat zeep. Het is wel aan te raden om af en toe een grotere onderhoudsbeurt te doen, waarin je onder andere ook de filters vervangt. Maar zelfs zo’n grote onderhoudsbeurt is bij een opblaasbare jacuzzi eenvoudiger dan bij een permanente.

5.     Goedkoper in aanschaf

Dit is misschien wel het grootste voordeel van een opblaasbare jacuzzi ten opzichte van een permanente jacuzzi. Een opblaasbare jacuzzi is immers stukken goedkoper! Hierdoor wordt de luxe van een jacuzzi veel toegankelijker en kunnen ook mensen met een minder hoog budget genieten van deze luxe. En het is zeker niet dat je slechte kwaliteit krijgt als je voor deze goedkopere optie kiest. Alle opblaasbare jacuzzi’s bij Zwembad-online.nl zijn namelijk van hoge kwaliteit en van betrouwbare merken als Bestway, Lay Z Spa en Intex Pure Spa. Als je gek bent op waterpret en voordelige aankopen, moet je ook eens onze huidige zwembad aanbieding bekijken.

6.     Goedkoper in gebruik

En een opblaasbare jacuzzi is niet alleen goedkoper bij de aanschaf, maar ook in het gebruik en onderhoud. Het opwarmen en warm houden van het water vereist minder energie bij een opblaasbare jacuzzi dan bij een traditionele jacuzzi. Daarnaast kan je de meeste onderhoudsklussen zelf uitvoeren, zodat je ook hier geen extra kosten aan kwijt bent.

Wil jij ook een opblaasbare jacuzzi?

Lijkt het jou ook wel wat om te ontspannen in je eigen jacuzzi? Dan is het nu tijd om een jacuzzi te kiezen. Denk bijvoorbeeld na over welke grootte en welke opties jij bij je jacuzzi wilt hebben. En vergeet ook niet om bij de jacuzzi accessoires te kijken, zoals lekker geurend badzout en een opblaasbare jacuzzi deksel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en aanbiedingen. Jij wordt als eerste op de hoogte gesteld wanneer er nieuwe producten zijn toegevoegd of wanneer we speciale aanbiedingen hebben!